a HOTSPRING masszázsrendszer
A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvók célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. Ha a befúvók formai kialakítását, egymáshoz való elhelyezkedését nézzük, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy más-más elredezéssel találkozunk, és jellemző módon a felső kategóriás modelleknél valamivel több fúvókát láthatunk. Ugyanakkor a kevesebb fúvóka is hatásos lehet, és kiváló élményt okoz, mert a HotSpring esetén jól vannak pozicionálva, és talán még nagyobb erővel masszíroznak az állandó nagy teljesítmény miatt.
A gyártó szolgál egy igazi különlegességgel is, mégpedig a Motomassage rendszerrel, melyben föl és le mozog a massszázsbefúvó, ami igen különleges élményt jelent.
Különlegesség számba megy a tenyér és csuklómasszázs fúvóka, ami ellazítja ujjainkat, és kellemes bizsergető érzést okoz.
A Shooting Strem befúvók igen intenzív masszázsélményt okoznak a körkörösen kiáramló vibráló erőteljes vízsugárral.
A Directional befúvók az átlagos testalkatúakra méretezettek, de egyenként kézzel is finomíthatjuk a vízsugár irányát.
Bár két motorfokozattal tudjuk a megfelelő masszázserő kiválasztani, de a hatás a levegő hozzáadásával fokozható, "hangolható".
A Motomassage rendszer lényege az, hogy a kiáramló víz erejét felhasználva mozog két fúvóka párhuzamosan fel, és le, ami igen kiváló élményt okoz.
A fürdőzésnek számtalan élettani hatása van.
KIKAPCSOLÓDÁS - STRESSZOLDÁS - EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS
A víz felhajtóereje csökkenti csontjaink terhelését, és így már a vízben tartózkodás is jó hatással lehet közérzetünkre. A jakuzzik vizét a fűtőrendszer testhőmérséklethez közeli hőfokon tartja, ami szintén megnyugtató hatású, és csökkenti a stresszt. A jakuzzi masszázsterápiája nem csak direkt módon lazítja az izmokat, de egyben enyhén meg is terheli mélyebben fekvő szöveteinket, melynek révén jobban és pihentetőbben alszunk.
STRESSZOLDÓ HATÁS
Egészségmegőrzés és wellness
A masszázsmedencében való fürdés jelentősen csökkenti a stressz negatív hatásait, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást, a fejfájást, a krónikus fájdalmakat. A hidromasszázs javítja a vérkeringést, az emésztést, csökkenti a magas vérnyomást, a masszázs közben javítja az izomtónust és energia elégetésére készteti a szervezetünket.
A hirdomasszázs megváltoztatja a vérkeringést a mélyebb szövetekben, és a mechanikai hatása révén a görcsös végtagok végre felengedhetnek.
A pihentető alvás
Masszázs közben az izmok feszültsége csökken, lelkileg megnyugszunk, a hidromasszázs medence használata után nyugodtabb, mélyebb, és pihentetőbb alvásra számíthatunk. .
 
HotSpring katalógus megrendelés mely választ adhat a felmerülő kérdéseire!
 
A megrendelt katalógus minden szükséges adatot tartalmaz, és egyben könnyű eligazodással szolgál a gyártó termékei között. Birtokában teljes értékűen mutathatja be a HotSpring jakuzzikat ismerőseinek, családtagjainak, vagy akinek a véleményére adna.
Forradalmian új lehetőségek a víz minőségének megőrzésére - Aquafinesse
 
Egy holland fejlesztő kidolgozott egy speciális keveréket, ami töredékére csökkenti a különben kötelező klór használatát. Ez a speciális komponens úgy működik, hogy megakadályozza a baktériumok megtapadását a masszázsmedence vízvonala körül..
SPATREND - HOTSPRING JAKUZZIK, MASSZÁZSMEDENCÉK MAGYARORSZÁGI KÉPVISELETE - MINDEN JOG FENNTARTVA - ALL RIGHTS RESERVED © 2010